Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 09:16 - Евреите срещу чесъна....
Автор: goi Категория: Политика   
Прочетен: 3074 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 По "нова евреиска телевизия" три-четри еврейки се вихрят с цялата си глуповата начетеност и еврейска злоба да пазят монопола на еврейските лекарства.
Изядоха една жена която прави екстракт от чесън. Гледам еврейката нана или както се казва и някаква "лекарка" от "комисия" реват до небето - не било изследвано. Документи нямало! Някой да е виждал документите за изследване или състав на което и да е лекарство? А ваксина??? За евреите може за нас не... Това е чесън и е въпрос на личен избор. Приказката не е друга а защо медиите го показвали? Разбирате, че това е затъмнение на лекарствата които не се произвеждат от рокфелеровци!

Аз например знам, че има препарат който е открит в САЩ прес 50-те години от двама евреи. Доказан е с опит върху 75 000 души и после е скрит и смачкан. Знам че има сайт на български cancerless.eu , който е блокиран от търсачките до ден днешен. Ако напишете в гугъл cancerless.eu го намира но само при canserless мълчи като риба.
На този сайте е показан химическия механанизъм на действие на веществото имагдалин. там се предлага продукт, който лекува организма като отстранява раковите клетки. Продукта струва 10 лева досата за един месец. Представлява сладко смес от мед, ядки и водорасли. Резултатите които чувам са потресаващи - чисти включително метастази... 


Трябва да смачкаме тая змия дето убива децата ни и нас, дето си е присвоила менторството над нашия ден и казва кое е закон и кое не е!



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goi
Категория: Забавление
Прочетен: 54117
Постинги: 33
Коментари: 6
Гласове: 19
Архив