Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 19:09 - Един циркаджия по телевизията...познавате ли го?
Автор: goi Категория: Забавление   
Прочетен: 1143 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Току що гледах интервю с тоя палячо по телевизията. В мен възниква въпроса с какво образование трябва да си за да си толкова отблъскващо глупав. Потърсих в интернет и :

Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на ултралек самолет в БГА “Балкан”, а през 1975 г. завършва Школата за висша летателна подготовка (ШВЛП) в Русия, гр.Уляновск. От 1986 до 1989г. учи в Институт по машиностроене електроника, интргриране (ВМЕИ) , гр.София, специалност ”Автоматизация на производството”. През 1993 г. специализира Менижмънт на малкия и среден бизнес OFRTLI, Швейцария, гр.Цюрих, през 1996г. - Управление и автоматизациа на отоплителни и климатични системи - GIACOMINI, Италия, гр.Милано. През 2008 г. има специализации в Токийски университет по "Контрол над мениджмънт и качеството" и по "Управление на човешки ресурси" в УНСС. Работил е в БГА “Балкан” като механик и техническо лице на самолет. В момента е управител на ТЕХНОТЕРМ Инженеринг ООД и икономически директор на КУЛА (сдружение за ултралека авиация). Председател е на Българска федерация по спортни танци. Красимир Велчев е мажоритарен кандидат на ГЕРБ в 25-и микроизбирателен район - София за парламентарните избори през 2009 година. Депутат е в 41-то НС, Организационен секретар на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителната Комисия на партията.

Та тоя юнак три пъти каза че е техническо лице и затова... Тук пише че той е чеввено детенце - еврейче пускано с парашути тук и  там. Запознал се с боко на тенис и станал политик!!!

Някой знае ли къде е работил освен като стюардеса. Тоя смешник дава акъл в държавата.Така са оплете за пенсионните фондове, че предизвика тоя материал!

Ако имате нещо пишете. Нека да видим кой ни управлява!


Тагове:   борисов,   бойко,   евреи,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goi
Категория: Забавление
Прочетен: 54123
Постинги: 33
Коментари: 6
Гласове: 19
Архив