Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 22:28 - Започва вой ...колко са зле нещата и евреите в Европа!
Автор: goi Категория: Забавление   
Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове:
1



  Увеличават се атаките срещу мюсюлмани и евреи във Франция и цяла Европа Заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс предупреди, че Европейският съюз е застрашен от покачващи се нива на неприязъм, насочени към евреите, мюсюлманите, хомосексуалните .

"Има нарастване на антисемитизма, има нарастване на ислямофобията, има нарастване на хомофобията", каза Тимерманс пред депутати на среща в Рига.

Многократно се увеличиха атаките срещу мюсюлмани във Франция. 128 нападения са регистрирани за две седмици, почти същият брой за цялата 2014 година, според Националната обсерватория на Франция срещу ислямофобията. Увеличени са силно и нападенията срещу евреи.

"Ако евреите в тази Европа не се чувстват като у дома си, с Европа е свършено. Ако евреите вярват, че тяхното бъдеще не е в Европа, Европа няма бъдеще. И това се отнася също за мюсюлманите и другите малцинства. Ако хомосексуалистите смятат, че трябва да се крият заради дискриминация, ние нямаме бъдеще в Европа", добави той. - той самия е евреин и иска да ни каже, че ние нямаме бъдеще без боклуците. Мислете върху това. Тия хора са луди и самозабравили се в желанието си да озаконят действията на евреите и да изтрепят другите! Ние не мислим, че тия боклуци са ни нужни!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goi
Категория: Забавление
Прочетен: 54208
Постинги: 33
Коментари: 6
Гласове: 19
Архив