Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 08:39 - Местан се припозна с евреите...
Автор: goi Категория: Музика   
Прочетен: 1839 Коментари: 0 Гласове:
3



Местан се припозна със жълтата звезда на давид от трибуната на народното събрание. Израза беше : " Трябва ли да сложим жълтата звезда за да ни ..." . Жълтата звезда е символ на евреите от 2000-3000 години. Тя е избрана като знак за всичко което "притежават" евреите - алчност, жестолост, лъжливост. Както и циганите, гърците и другите народи в които са инфилтрирали ДНК-то си (турци, сърби, харвати,румънци).

Жълтата звезда при режима на Хитлер е била наложена за да се покажат на другите хора крипто евреите навлезли и разрушаващи наще общества.

Вие искате ли да знаете кои са криптоевреите в България или в народното събрание, правителство, телевизии! В България единственото нещо което е естествено е да си българин, ако си от друг етос и го криеш и се наричаш българин ние какво да си мислим? Че си добронамерен? При комунизма "наше момче" работеше безотказно.После се установи, че това е паролата в еврейските среди, само дето се добавя и думата "еврейче" демек - "наше момче еврейче" и така пълзят в държавата на всички нива.

Не апелирам да носят звезди.Може би друг знак. АМА ИСКАМ ДА ГИ ЗНАМ. Защо ли? Защото те всички работят срещу интересите на белите хора и аз искам да знам които са!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goi
Категория: Забавление
Прочетен: 54207
Постинги: 33
Коментари: 6
Гласове: 19
Архив